Producten

2.1 Constructie

2.1 Constructie

Tegenwoordig zijn er verschillende bouwmethoden voor zowel hout en beton, huizen. Ons bedrijf ontwerpt, ingenieurs, coördineert projecten en bouwt houten frame huizen. Delen van houtskeletbouw huizen zijn gemaakt in de fabriek en vervolgens vervoerd naar de locatie. Voor kadergebouwen gebruiken we hout, omdat het een natuurlijk en levend materiaal die voldoende lage thermische geleidbaarheid heeft, zodat het huis wordt beschermd tegen hitte.

Houten huizen

Ontwerp

Fabricage montage

Bouwwerkzaamheden

Eco-olie voor hout


2.2 Glas en hout constructies

2.2 Glas en hout constructies

Houten ramen zijn niet alleen modern maar ook traditioneel, functioneel in alle maten, geschikt voor de Letse voorwaarden en bouwprojecten. Deze ramen zorgen voor ventilatie luchtruimten en creëren een natuurlijke en levendige omgeving.

Designer ramen en deuren

Glazen gevels

Glazen daken en luifels

Houtwerk

Gebogen constructies, bruggen


2.3 Uitbreiding, wandconstructie

2.3 Uitbreiding, wandconstructie

Afgesloten terrassen en veranda’s geven altijd het gevoel van de natuur door, zelfs wanneer het buiten regent of sneeuwt. Vaak wordt gebruik gemaakt van glas om het huis een moderne uitstraling te geven. Daarnaast brengt het licht en transparantie. Dankzij de nieuwste technieken zijn afgesloten terrassen en verandas zeer duurzaam.

Terrassen en verandas

Wintertuinen

Priëlen en pergola’s