Stichting systeem - hoekelementen

Wij bieden de meest technologisch innovatieve en kosteneffectieve foundation ontwerp en bouwmethode. De uitgangspunten zijn ontleend uit Scandinavië - een regio met vergelijkbare natuurlijke omstandigheden naar Letland. Stichtingen systeem hoekelement methode wordt gebruikt voor een breed scala van civiele en industriële faciliteit (prive-woningen, diverse openbare gebouwen, industriële en magazijn loodsen, garages, etc.) bouw. 

Onze standaard aanbod:

 1. Isolerende laag van geotextiel;
 2. Breakstone laag met een dikte van 20-25cm;
 3. Een zand nivellering laag;
 4. Schuimplastic matrijzen voor hoekelementen aan de buitenrand van de bouwfundering beperken;
 5. Een 30 cm dikke laag Foam Plastics in het midden van de verwarmde fundament, waarop vloerverwarming buizen bovenop zijn gemonteerd;
 6. Vóór de aanleg van de Foam Plastics laag in de fundamenten zijn er riolering en waterleidingen zijn geïnstalleerd;
 7. Na de warme vloer is ingesteld, afhankelijk van het type van het huis (blok of hout) de stichting is versterking;
 8. In de aangemaakte gewapend stichting vorm beton is gegoten in.

Met behulp van deze methode krijgt de klant al geïsoleerd hitte stichting die verwarming, water en riolering leidingsystemen gebouwd in een reeds gedane exterieurs stichting afwerking. Met behulp van deze methode is er geen noodzaak voor onnodige kosten in het kopen of huren van beton mallen voor de stichting. Het is belangrijk dat deze plaat funderingen kunnen worden gebruikt in elke geotechnische omstandigheden - zelfs op zachte grond (zand, klei). Ze kunnen ook worden gebruikt op plaatsen waar de monolithische fundering niet mogelijk zou zijn. Deze stichtingen zijn niet bedreigd door bevriezen door middel van, omdat de stichting is geïsoleerd door de schuimlaag. Onze ervaring heeft geleerd dat deze fundamenten voor een gebouw van 150 m2 vereist 2 weken.

 • Slab
 • Basement reinforced concrete slab
 • Basics of concrete slabs
 • The basics of the platform
 • Slab
 • Basement reinforced concrete slab
 • Basics of concrete slabs
 • The basics of the platform