Houten paneel huizen

Dit type van het gebouw is de meest populaire manier van particuliere woningen in West-Europa en Scandinavië, - regio's die in de buurt van Letland in het klimaat, de natuurlijke omstandigheden en de klant smaak zijn. Paneel huizen zijn toegenomen populariteit wegens economische en ecologische redenen en hun praktische eigenschappen.

Constructie snelheid en kwaliteit

Het paneel woningen - zowel standaard als individuele projecten - zijn industrieel geproduceerd, binnen workshop omstandigheden. Dit waarborgt de kwaliteit van de geselecteerde houtconstructies en onderdelen snel opgebouwd.

Een belangrijk voordeel van paneel gebouwen - het gebouw kan op een brede waaier van funderingen, variërend van zowel huis projecten worden geplaatst en plot geotechnische omstandigheden. Er kan worden gebruikt hoekelement stichtingen, schroef paalfunderingen, plak stichting, betonnen funderingen, enz. De moderne technologie heeft de mogelijkheid om maximale thermische efficiëntie van het gebouw te bieden en zo veel sneller dan conventionele huizen te bouwen, maar ook elimineert de noodzaak om te wachten als de basis op te zetten (harden), want het is in de traditionele methode. Bovendien is de montage op het bouwen van bepaalde site niet extra tijd en het gebruik van zware bouwmachines vereisen. Dit vermindert de totale kosten van het project - wat belangrijk is voor de klant, en beschermt het milieu. De ervaring leert dat een comfortabel huis voor een redelijke prijs kan worden geconstrueerd, van ontwerp tot afwerking, gedurende een zomerseizoen.

  • Wooden panel houses
  • wooden panel houses
  • Construction of a wooden house, eco-houses
  • House projects
  • Wooden panel houses
  • Wooden panel houses
  • wooden panel houses
  • Construction of a wooden house, eco-houses
  • House projects
  • Wooden panel houses

Uitvoerbaarheid, veiligheid en het ecologisch denken

Paneel huizen zijn relatief goedkoper dan andere vormen van gebouwen in de bouw en de exploitatie. Het wordt gekenmerkt door uitstekende warmte-isolatie en lagere kosten van het stookseizoen ongeacht de verwarmingsmethode. Deze gebouwen zijn ontworpen en gebouwd met alle EU-eisen en veiligheidsnormen. Ze zijn brandveilig en worden niet bedreigd door een agressieve omgevingsfactoren (vochtigheid, verschillende termieten, rot, etc.). Belangrijk is dat de geprefabriceerde woningen voorziet de bewoners een comfortabel microklimaat. Gebouwen van nature "ademen" tijdens de zomer heeft het een aangename koelte, terwijl in de winter het gemakkelijk om de warmte binnen te houden. Natuurlijke bouwmaterialen en thermische isolatie materialen die worden gebruikt geeft de indoor hout een natuurlijke aroma, evenals biedt de huiseigenaren met een natuurlijke niet allergische omgeving. Tot slot - die gebouwen niet vereisen een diepe betonnen fundament. Dit is het enige type gebouwen die legaal is in verschillende gebieden van het behoud, waarbij de huidige stand wet verbiedt kapitaal bouw.

Diverse architectuur en ontwerp opties

Paneel technologie zorgt voor een breed scala aan verzoek van de klant vervulling in het uiterlijk van het gebouw en het creëren van planning en interieur inrichting. Het is niet moeilijk, als nodig; verschillende extensies, zoals terrassen, daken, veranda's, enz. - aan het bestaande gebouw toe te voegen.