Houtwerk

HOUTWERK

Wij bieden op maat gemaakte houtwerkproducten zoals trappen (met glasdetails), buitendeuren met of zonder glas, geisoleerde deuren van hoge kwaliteit, design ramen en houten muurpanelen.

"Glass & Wood" biedt originele en exclusieve interieurtoepassingen. We gebruiken onze expertise en inbreng in het creatieve proces om daarmee de beste houtwerkoplossingen voor uw leefruimte te bieden. Ook ontwerpen we regelmatig bijzondere meubels voor onze klanten, waaronder tuinmeubels en ingebouwde meubels voor een specfieke ruimte.

Daarnaast maken we praktische en decoratieve omgevingsobjecten van hout, glas en metaal – spectaculair en praktisch. Wij ontwerpen graag mooie leefruimtes voor onze klanten, daarbij rekening houdend met de smaak en omgeving. We maken en installeren op maat gemaakte ramen en deuren, partities in diverse moeilijkheidsgraden, designtrappen en binnenvloeren – waaronder parket. De ideeën en ontwerpen van architecten en designers komen tot leven wanneer onze hoogopgeleide ambachtslieden aan de slag gaan in onze houtwerkplaatsen in Riga en Jurmala. We garanderen de hoogste kwaliteit, van schets tot eindproduct.

Houten trap

Houten trap

Houten trap - het is een uitgekiend ontwerp, waarvan de bouw met professionele kennis, vaardigheden en werkervaring vereist. Ons bedrijf heeft tien jaar ervaring in de bouw van dergelijke structuren. Daarom hebben we een professionele baan, van hoge kwaliteit kan garanderen - ontwerp in het kleinste detail.

SIA "Glass & Wood" biedt verschillende variëteiten van hoge kwaliteit houten trap, die van nature passen in uw interieur en zal een gevoel van adel en elegantie te creëren. 

Wij produceren:

  • Wenteltrappen;
  • Modulaire;
  • Gegraveerd, gesneden;
  • Butterfly (de specifieke stappen voor elk been);
  • Stairs door speciale bestelling.

Trap ontwerp en het materiaal zijn de eerste twee dingen die over het hoofd gezien, het zien van een houten trap met decoratieve elementen. Houten trap in het midden van de hedendaagse bouwers is de meest populaire keuze - het is een ecologisch schoon materiaal, warm en heeft een breed scala van design elementen. Houten trappen zijn eenvoudig te behandelen, ze zijn traditioneel en gewoon prachtig.

De belangrijkste eisen voor deze trap - comfort, veiligheid, esthetiek.

Houten ladders, indien goed verzorgd, gaan lang mee.

Houten meubilair

Houten meubilair

Houten meubilair zorgt niet alleen voor comfort en natuurlijkheid, maar ook vriendelijk, divers, esthetisch aantrekkelijk en eenvoudig te updaten. Meubels word gemaakt door massief en gelijmd hout, die behandeld worden met beschermende middelen. Materiaal is beveiligd met een brede-tone design elementen van de keuze. Wij produceren meubels voor binnen, buiten kamers, kinderdagverblijven, woonkamers, slaapkamers, kantoren, restaurants, etc.

We maken gebruik van kwaliteit hout alleen hoge - eiken, dennen, esdoorn, els, sparren, lariks. Wij produceren meubelen volgens uw schetsen.

Houten bedden voor kinderen

Houten bedden voor kinderen

We weten allemaal hoe grote rol in het leven van een kind is een wieg. Hoe kun je een veilige bed voor een gunstige prijs kiezen?

Al sinds de oudheid, een van de meest populaire zijn de houten bedden en kribben geweest. De meest populaire optie is grenen bedden, omdat ze een relatief kleine prijs heb, ze zijn duurzaam, mooi en passen in de kamer interieur.

Wij produceren alle soorten van houten bedden voor kinderen en volwassenen.

Bedden worden behandeld met organische, natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige olie, die een zeer breed scala van toon keuzes bieden. Tones kan hier bekeken worden: http://www.ellaskokam.lv/photogallery/

Dankzij de ruime keuze aan kleuren, kan de houten kinderkamer meubels in de meest prachtige waaier van kleuren, maar op hetzelfde moment voor de gezondheid, en economisch levensvatbaar zijn. Als de behandeling moet worden herhaald, blijft de toon hetzelfde.

Olie is ideaal voor een verscheidenheid van houten oppervlakken - vloeren, tafels, stoelen, bar tellers, ook voor zware mechanische belastingen onderwerp - in restaurants, treinstations, winkels, party ruimtes, kinderspeelplaatsen, kindermeubilair en alle houtproducten. Meer informatie over de olie is hier te vinden: http://www.ellaskokam.lv/

Een attest waaruit blijkt dat de olie is geschikt voor speelgoed hier: Toy

  • 392-2014-00047901_RMC Hybrid Wood Protector_EN71-3
  • 392-2014-00047902_RMC Oil Plus 2C_EN71-3
  • EN 71-3 Migration of certain metals – Testrapport Saturabois
  • RMC_Report_EN 71-3_RMC Oil Plus 2C_11-009536-06

Houten decoratieve panelen, gevels

Houten decoratieve panelen, gevels

Decoratieve panelen, bewerkte houten panelen en kleine kwetsbare onderdelen geven eindeloze mogelijkheden om uw eigen originele huis, dat zal anders zijn dan andere gebouwen. Wenden elementen waren een integraal deel van het huis.

Knippen, snijden hout elementen animeren de monotone gevels als borduurwerk op een witte doek. Meestal houten elementen beginnen te bouwen van beneden naar boven te afwerking tot in de buurt van ramen, deuren, dak en glad. Voor de deuren van een populaire optie is de walk-through box met gebeeldhouwde elementen. Carving decoraties zetten houten panelen als kunstwerken. Thema selectie is uitgebreid, en u kunt nemen in het creëren van dit thema.

We betalen meestal de meeste aandacht aan de voorzijde en het dak-elementen kunnen worden geplaatst op het dak van een haan, een paard hoofd, gestileerde floral elementen, enz.

Onafhankelijk van elk ontwerp te kiezen, zullen we een passende oplossing voor de constructie-element te vinden. De meest populaire zijn ronde, vierkante, rechthoekige panelen in verschillende maten. Vaak worden gebruikt geometrische vormen, maar zelden - bloemdessin, wildlife motieven.

Houten decoratieve elementen

Houten decoratieve elementen

Sinds de oudheid, heeft de mens het milieu om hem heen getracht om het te creëren mooi, comfortabel en thuis voelen. Hout is de meest betaalbare, gemakkelijk verwerkbaar materiaal, na verloop van tijd werd het de meest populaire behandeling. Hout decor is de traditionele woning sieraden.

Wij produceren houten sierlijsten, portieren, alle soorten stoepranden en kanten, eiken en beuken kroonlijsten, evenals speciale bestelling. Lijstwerk kan worden afgestemd op de behoeften van de klant, het creëren van nieuwe ontwerpen, maar ook creatief combineren decoratieve elementen met meubilair.